Kaubamaja vahetas kingaäri juhi välja

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kaubamaja.
Tallinna Kaubamaja. Foto: Ergo Kuld

ABC Kinga nõukogu määras ettevõtte uueks juhiks Erkki Lauguse. Varem samu ülesandeid täitnud Silja Silma palus end tagasi kutsuda.


Seoses aastase ülevõtmis- ning arendusetapi lõppemisega otsustas ASi ABC King nõukogu oma 4.05.2009 toimunud koosolekul rahuldada Silja Silma avalduse enda tagasikutsumiseks ASi ABC King juhatuse liikme kohalt. Samuti rahuldati Silja Silma tagasikutsumise palve SIA ABC King, OÜ Suurtüki NK ja SIA Suurtuki juhatuse liikme kohalt. Silm jätkab kingaäride juhtkonnas kaubandusjuhina.

Uueks juhatuse liikmeks tegevjuhi kohustes valiti senine Tallinna Kaubamaja arendusjuht Erkki Laugus, kelle volitused ASi ABC King, SIA ABC King, OÜ Suurtüki NK ja SIA Suurtüki juhatuse liikmena algavad vastavasisuliste kannete tegemisel äriregistris mai algul.

Erkki Laugus on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli majandusteaduskonna ettevõtluse eriala 1996. aastal. Alates 2006. aastast on ta töötanud Tallinna Kaubamaja AS arendusosakonnas. Erkki Laugus ei oma Tallinna Kaubamaja aktsiaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles