Venemaal suleti 11 PTA kauplust

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
100-rublaste rahatähtede pakid
100-rublaste rahatähtede pakid Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Silvano Fashion Group sulges esimeses kvartalis Venemaal 11 PTA kauplust ning plaanib teises sama teha ka ülejäänud kahega.


Venemaal, mis on oluline kontserni jaemüügitegevuse laiendamise piirkond, esines jaemüügis Vene rublades väljendatuna väike langus, kirjutatakse vahearuandes. Naisterõivaste müügi tulemuslikkus Balti riikides on 2008. aasta esimese kvartali tasemel.

2008. aastal otsustas kontserni juhatus sulgeda PTA naisterõivaste kauplused Venemaal ja keskenduda naistepesu jaemüügiketi arendamisele, seda peamiselt frantsiisimise kaudu. 2009. aasta esimeses kvartalis suleti Venemaal 11 PTA kauplust. Ülejäänud kaks kauplust suletakse 2009. aasta teises kvartalis.

PTA jätkab oma jaemüügitegevust Eestis, Lätis, Leedus ja Ukrainas. PTA Ukraina tütarettevõte kujundati 2009. aasta I kvartalis ümber ja selle tegevuskulud on märkimisväärselt langenud. Lähemas tulevikus on kavas jätkata Ukrainas naisterõivaste müüki olemasolevas kuues kaupluses.

Jätkuva majanduslanguse ja kaupluste antud hetke tulemuslikkuse tõttu otsustas juhatus, et 2009. aasta esimeses pooles suletakse osa Oblicie kaubamärgi all tegutsevatest kauplustest. Kaks kauplust on juba suletud ja veel kaheksa kauplust suletakse või antakse üle kaubanduspartneritele 2009. aasta II ja III kvartalis.

Ülejäänud kauplusi kujundatakse praegu ümber Milavitsa kontseptsiooni kauplusteks ning see viiakse lõpule 2009. aasta teises pooles.

Juhatus leiab, et teise kaubamärgi alla viimine suurendab Milavitsa kaubamärgi osa Venemaa naistepesu jaemüügi ja hulgimüügi üldises tulemuslikkuses ning arendab ja reklaamib Milavitsa kaubamärki Venemaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles