Alta loovutas osa nõudest Kruuda vastu

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kruuda (vasakul) ja Indrek Rahumaa (paremal) Kalevi ja Tere ostutehingu pressikonverentsil 2007. aasta septembris..
Oliver Kruuda (vasakul) ja Indrek Rahumaa (paremal) Kalevi ja Tere ostutehingu pressikonverentsil 2007. aasta septembris.. Foto: Raigo Pajula.

Alta Foods on poole Luterma vastu suunatud 6 miljoni euro ehk ligi 94 miljoni krooni suurusest nõudest loovutatud juuli lõpus loodud Dalton Eesti OÜ-le, teatas Luterma börsile.


OÜ Dalton Eesti ja Indrek Rahumaa suurosalusega AS Alta Foods on sõlminud nõude loovutamise lepingu, millega Alta Foods loovutas Dalton Eestile 50 protsenti Luterma vastu olevast tunnustamata nõudest, mille osas tegi Stockholmi Arbitraažiinstituudi vahekohus 20.juulil Alta Foodsi kasuks otsuse.

Luterma kinnitab, et ettevõttel puudub kohustus täita Alta Foodsi või Dalton Eesti väidetavat nõuet, kuivõrd eelviidatud Stockholmi Arbitraažiinstituudi vahekohtu otsust pole Eesti Vabariigis tunnustatud ega täidetavaks tunnistatud ja otsus on kohtus vaidlustatud.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles