Tõnu Korts lahkus Merko Ehitusest

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Korts.
Tõnu Korts. Foto: Merko

Merko Ehitus lõpetas augustis endise juhatuse liikme Tõnu Kortsu töölepingu, Kortsu juhatuse liikme volitused olid peatatud juba möödunud aasta lõpus.

 Merko Ehituse juhatuse liikme Alar Laguse sõnul lõpetas Merko Ehitus Tõnu Kortsu soovil tema töölepingu ettevõttega käesoleva aasta 28. augustil.

Tõnu Kortsu juhatuse liikme teenistusleping peatati möödunud aasta 10. detsembril seoses kaitsepolitsei poolse pistise andmise kahtlustusega.

Tõnu Kortsu enda sõnul oli kahtlustuse sisuks, et ta Merko Ehituse juhatuse liikmena olevat kinkinud Tallinna abilinnapea nõunikule Ivo Parbusele raamatu, mille vahel oli Estraveli kinkekaart 25 000 krooni ulatuses - mis omakorda olevat käivitanud teatud ehitusprojektide liikumised Tallinna linnaplaneerimisametis. 

Küsimusele, miks ettevõte avalikkust Kortsu lahkumisest ei teavitanud, vastas Alar Lagus, et Tõnu Kortsu omal soovil töölepingu lõpetamine ei ole võrdsustatav juhatuse liikme volituste lõpetamisega.

«Juhatuse liikme staatus oli lõpetatud juba 10. detsembril 2008 ning juhatuse liikme volitusi ei ole taastatud,» ütles Lagus. «Johtuvalt sellest puudus ka vajadus börsiteate järele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles