Tallink vahetas juhte

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Grupi uus juhatuse liige Janek Stalmeister.
Tallink Grupi uus juhatuse liige Janek Stalmeister. Foto: Peeter Langovits.

Tallink Grupp teatas täna mitmest muutusest kontserni ettevõtete juhatuses ning nõukogus.


Tallink Grupi teatel läheb ettevõtte juhatuse liige ning kontserni tütarettevõtte Tallink Silja OY tegevdirektor Keijo Mehtonen pensionile.



Tallink Grupi nõukogu rahuldas Mehtoneni tagasiastumisavalduse oma tänasel koosolekul. Samas jätkab Mehtonen Tallink Silja nõukogu liikmena.



Tallink Silja uueks tegevdirektoriks nimetati Margus Schults (sündinud 1966), kes töötas eelmisest aastast ASi Tallink Grupp juhatuse nõunikuna.



Enne liitumist Tallinkiga töötas Schults Stockholmis SEB Grupi personaliüksuse juhtkonnas.



Tallink Silja tegevdirektori asetäitjaks nimetati Pasi Näkki, kes jätkab ka oma praegust funktsiooni - vastutamist Soome marketingi- ja müügitegevuse eest.



Lisaks otsustas kontserni nõukogu valida Tallink Grupi juhatuse liikmeks ettevõtte finantsdirektor Janek Stalmeisteri (sündinud 1974), kes on ettevõttes töötanud alates 1999. aastast ning ASi Tallink Grupp finantsdirektorina alates 2005.



Janek Stalmeister on lõpetanud Rahvusvahelise Kõrgkooli LEX majandusteaduskonna. 1994-1997 töötas ta rahandusministeeriumi välislaenude talituse juhatajana.



Stalmeisterile kuulub 20 400 Tallinki aktsiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles