Telekomi aktsionärid kiitsid sundülevõtmise heaks

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekommunikatsioonihiid Telia Sonera teatas augustis oma pakkumisest kõigile Eesti Telekomi aktsiatele. Pildil Telia Sonera president  Lars Nyberg ja vanemasepresident Cecilia  Edström.
Telekommunikatsioonihiid Telia Sonera teatas augustis oma pakkumisest kõigile Eesti Telekomi aktsiatele. Pildil Telia Sonera president Lars Nyberg ja vanemasepresident Cecilia Edström. Foto: Peeter Langovits

Eesti Telekomi aktsionärid kiitsid tänasel erakorralisel üldkoosolekul heaks suuromaniku Telia Sonera poolse aktsiate väikeaktsionäridelt sundkorras ülevõtmise.


Telia Sonera võtab aktsiad üle 93-kroonise hüvitise eest aktsia kohta.

Ülevõetavate aktsiate ülekandmise  vähemusaktsionäridelt Telia Sonerale ja hüvitise ülekandmise vähemusaktsionäridele korraldab EVK.

Hüvitis tasutakse vähemusaktsionäridele samaaegselt ülevõetavate aktsiate ülekandmisega. Vastavate kannete tegemiseks esitab Telekomi juhatus EVK-le avalduse ühe kuu möödumisel.

Veel kinnitasid aktsionärid põhikirjamuudatuse, mille kohaselt koosneb Telekomi nõukogu edaspidi viiest kuni kümnest liikmest.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles