AS Delfi sai uue juhi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delfi
Delfi Foto: Peeter Langovits.

AS Delfi nõukogu otsustas kutsuda juhatuse esimehe kohalt tagasi Andrus Raudsalu ja määrata alates 21. detsembrist ametisse Sven Nuutmanni.


Ekspress Grupi teatel on Nuutmannil pikaaegne kogemus meedia ja telekommunikatsioonivaldkonnas, olles varem töötanud asepresidendina Rambler Media Ltd's, tegevjuhina Rambler TV's ja Tele2's Venemaal ning juhtinud rahvusvahelisele meediakontsernile Modern Times Group MTG AB kuuluvat ettevõtet MTG Radio Ida-Euroopas.



Aastatel 2007-2008 juhtis Nuutmann Ühendatud Närvivõrgud OÜ gruppi kuuluvat reklaamiagentuuri Droom, 2008-2009 Sportland Eesti ASi ja 2009. aastal Jalajälg ASi. Sven Nuutmann on osaühingute EastCom Capital, Beltrade ja Cargopartner juhatuse liige. Nuutman on lõpetanud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise erialal.



AS Delfi nõukogu liikme Gunnar Kobini sõnul on Delfi Baltikumi suurima online-meedia ettevõttena Ekspress Grupi olulisim rahvusvaheline ettevõtmine.



«Sven Nuutmanni rahvusvahelise äri taust ning meediaalane kogemus said määravaks selle otsuse tegemisel,» kommenteeris Kobin.



Tema sõnul on Delfi lähiaastate suurim väljakutse seotud portaali arendamisega Ukrainas ja seepärast on oluline omada ettevõtte juhtkonnas inimest, kellel on pikaajaline kogemus Ida-Euroopa kõrge potentsiaaliga turgudel.


Sven Nuutmann ei oma ASi Ekspress Grupp aktsiaid.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles