Masu sulges Emporio Armani uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emporio Armani kauplus.
Emporio Armani kauplus. Foto: Peeter Langovits

Emporio Armani austajad peavad Eestis ostudest mõneks ajaks loobuma, sest kauplused Tallinnas Rävala puiesteel sulgesid kõrge rendi tõttu uksed. Uus kauplus avatakse aprillis.


Rendileping lõpeb selle aasta lõpus, kuid kauplused ei tööta juba praegu.

Emporio Armani kaupluse omaniku Leedu Apranga grupi peadirektor Rimantas Perveneckas kinnitas E24-le, et kauplus senistes ruumides enam ei tegutse. E24 andmetel ei saadud hoone omanikuga rendi langetamises kokkuleppele.

Norber Grupi esindaja ei soostunud E24-le rendilepingu lõpetamise põhjusi kommenteerima.

«Sulgesime Rävala puiesteel kahe poe uksed, kuid Eestist ära mineku plaani meil ei ole,» kinnitas 2004. aastal Eesti turule sisenenud ning siin praegu 9 poega opereeriv Perveneckas. Vanalinnas avab uus pood uksed aprillis ning seal on ruumi praegusest poole vähem.

Perveneckase sõnul on majandussurutis igal pool jaekaubandusele mõju avaldanud, kuid Läti, Leedu ja Eesti juhivad euroliidus languse edetabelit. Kui odavamate kaupade müügis kolme riigi vahel erilisi erinevusi ei ole, siis kallimate, luksuskaupade müük edeneb Eestis kõige kesisemalt.

Aprangale kuuluvad muuhulgas ka odavamat moekaupa pakkuvad Zara ja Mango kauplused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles