Autoliv sai kätte üle 93 protsendi Normast

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Norma tootmine.
AS Norma tootmine. Foto: Peeter Langovits.

AS Norma aktsionäridele tehtud ülevõtmispakkumise tulemusena otsustas 93,7 protsenti aktsionäridest oma osaluse müüa Autolivile.


Ülevõtmispakkumise tingimuseks oli, et Autoliv saab pakkumise käigus aktsepti sellise hulga Norma aktsiate osas, mis koos juba Autolivile kuuluvate aktsiatega moodustab vähemalt 11 880 000 aktsiat ehk 90 protsenti kõigist Norma aktsiatest ning vastavate aktsiatega esindatud häältest.



Aktseptimisperioodi jooksul otsustasid Norma aktsionärid müüa Autolivile kokku 5 641 771 aktsiat, mis moodustab ligikaudu 42,7 protsenti Norma kõigist aktsiatest.



Peale aktsiate omandamist ülevõtmispakkumise käigus omab Autoliv kokku 12 373 771 aktsiat, mis moodustab ligikaudu 93,7 protsenti Norma kõigist aktsiatest.



Pakkumise hinna tasumine pakkumise aktseptinud aktsionäridele ning aktsiate ülekandmine Autolivile toimub 22. aprillil 2010.



Ülevõtmispakkumise aktseptimise tähtaeg lõppes eile ning Autoliv pakkus 92,31 krooni iga Norma aktsia eest.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles