Tallinna börs trahvis kolme ettevõtet

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekspress Grupi juhatuse esiemes Gunnar Kobin.
Ekspress Grupi juhatuse esiemes Gunnar Kobin. Foto: Postimees.ee

Tallinna börsi noteerimis- ja järelvalvekomisjon trahvis börsireglemendi rikkumise eest Ekspress Gruppi 1500 euroga ning Harju Elektrit ja Tallinki 1000 euroga.

Ekspress Grupp avaldas 18. novembril aktsionäride üldkoosoleku kokkukutsumise teate kõigepealt Eesti Päevalehe paberväljaandes ning börsiteatena alles kell 10.39 ehk oluliselt hiljem kui ajaleht oli lugejateni jõudnud. Börsireglemendi kohaselt tuleb info avaldada kõigepealt börsiteatena.

AS Harju Elekter avaldas 22. oktoobril 2013.a. börsiteate, milles avalikustas teabe tütarettevõtte AS-i Harju Elekter Elektrotehnika poolt võidetud riigihankekonkursside ning selle tulemusena sõlmitud suuremahuliste lepingute kohta. Lepingu konfidentsiaalsusklauslile viidates jäeti aga avalikustamata nimetatud lepingute rahaline väärtus.

AS Tallink Grupp avalikustas 3. juunil 2013. aasta kell 16.51 börsiteate, milles teatas 3. juunil 2013. aastal toimunud suunatud võlakirjaemissioonist rahvusvahelistele investoritele. Teavet kavandatava võlakirjaemissiooni kohta eelnevalt ei avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles