Eest Telekomi väikeaktsionärid moodustasid ühisrinde

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MinuEMT kampaania
MinuEMT kampaania Foto: EMT/Division

Kohus määras Kawe Kapitali taotlusel Eesti Telekomi aktsiate eest kohtuasjaga õiglast hüvitist soovivate endiste väikeaktsionäride õiguste kaitsmiseks esindajateks advokaadibüroo Sorainen advokaadid Reimo Hammerbergi, Carri Ginteri ning nõuniku Urmas Volensi.

Kawe Kapitali juhatuse liige Kristjan Hänni ütles, et kohtusse pöördumisele eelnes põhjalik analüüs, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

«Tänu turuvapustusele ja Eesti riigi erakorralisele vajadusele kindlustada Maastrichti kriteeriumite täitmist sai TeliaSonera Eesti Telekomi aktsiad väikeaktsionäridelt kätte nende põhjendatud väärtusest odavamalt,» ütles Hänni.

Ühise esindaja määramist lubavate seadusesätete väljatöötamise juures olnud Urmas Volensi sõnul ongi sätete eesmärk tagada ülevõtmispakkumise tõttu oma aktsiad ebaõiglase hinnaga kaotanutele võimalus oma õiguseid koos kaitsta ja finantseerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles