Zuckerbergi vara väärtus kasvas päevaga 1,6 miljardi võrra

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook juht ja asutaja Mark Zuckerberg.
Facebook juht ja asutaja Mark Zuckerberg. Foto: SCANPIX

Oodatust paremad majandustulemused kergitasid Facebooki aktsia hinda eile 3,7 protsendi võrra ning kasvatasid selle asutaja ja juhi Mark Zuckerbergi vara väärtuse ühe päevaga 1,6 miljardi dollari võrra.

Nüüd on Zuckerbergi vara väärtus 33,3 miljardit dollarit ning ta on Bloombergi miljardäride edetabelis 16. kohal vahetult Google’i asutajate Sergei Brini ja Larry Page’i ees.

«See on alles algus,» ütles uudisteagentuurile raamatu The Facebook Effect autor David Kirkpatrick. «Temast saab rikkaim inimene planeedil,» lisas ta.

Facebooki aktsia hind on 12 kuuga kasvanud 183 protsenti, mis on suurim tõus S&P 500 indeksisse kuuluvate aktsiate seas.

Maailma rikkaim inimene on endiselt Microsofti asutaja Bill Gates, kelle vara väärtus on Bloombergi andmetel 84,7 miljardit dollarit. Teisel kohal on Mehhiko telekommunikatsioonimagnaat Carlos Slim (78,8 miljardit dollarit).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles