Advokaadibüroo utsitab väikeinvestoreid Telia Sonera vastu

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TeliaSonera kontor Stockholmis
TeliaSonera kontor Stockholmis Foto: SCANPIX

Advokaadibüroo Sorainen koostas Eesti Telekomi väikeaktsionäridele juhendi, kuidas liituda sidefirma omaniku vastase ühishagiga.

Mäletatavasti andis osa Telekomi väikeaktsionäre Telia Sonera kohtusse, kuna ei nõustunud väikse hinnaga, mis neile ülevõtupakkumisel tehti.

Endistel väikeaktsionäridel on 30. juulini aega, et liituda taotlusega Telia Soneralt täiendava hüvitise nõudmiseks sundülevõetud aktsiate eest. Vastavalt esialgsele analüüsile oli Eesti Telekomi aktsia õiglane väärtus vähemalt 20 krooni aktsia kohta rohkem kui Telia Sonera makstud hüvitis, teatab büroo.

Kohus andis hagejatele 30. juulini aega tasuda õigusabikulude katteks 300 000 krooni kohtu deposiiti. Juhul kui kohus otsustab, et Sonera peab maksma lisahüvitist, siis seaduse järgi peaks  jääma Telia Sonera kanda ka seotud kulud, peibutab firma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles