Koondama Premia ei hakka

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Premia Foodsi juhid kinnitasid, et omanikuvahetuse tulemusena ettevõte koondama ei hakka ning pigem võib oodata kiiremat arengut.

«Premia kui üks parema maine ja parima kvaliteediga toiduainetetooteid tegev ettevõte säilitab oma näo ja oma taseme,» kinnitas ettevõtte nõukogu esimees Indrek Kasela.

Premia tegevjuht Katre kõvask kinnitas, et Andrei Beshmelnitski näol on tegemist äärmiselt sümpaatse ärimehega, kellel on tohuti kogemustepagas ja kes jagab Premiaga samu väärtusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles