Tegevjuht: Olympicu kolmanda kvartali tulemused on «päris okeid»

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi kasiinode maine ei ole eestlaste seas kõrge, on Olympicu kasum aasta-aastalt kasvanud ja investorite huvi ülisuur.
Kuigi kasiinode maine ei ole eestlaste seas kõrge, on Olympicu kasum aasta-aastalt kasvanud ja investorite huvi ülisuur. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Olympic Entertainment Groupi tegevjuhi hinnangul on ettevõtte kolmanda kvartali tulemused "päris okeid", tegevjuht märkis, et ettevõte on näidanud trendi, et kaks esimest kvartalit on mõnevõrra nõrgemad ning teine poolaasta tugevam.

«Kahe nädala pärast teisipäeval tulevad välja Olympicu kolmanda kvartali tulemused. Ja ma usun, et need on päris okeid,» ütles Olympic Entertainment Groupi tegevjuht Madis Jääger pühapäeval Nasdaq Tallinna börsi ja Ärikatla korraldatud konverentsil «Tark raha 2014» , vahendab BNS.

Jääger märkis, et ettevõte on näidanud trendi, et esimesed kaks kvartalit on mõnevõrra aeglasemad või nõrgemad ja teine poolaasta on tugevam.

«Eelmisel aastal oli suurim käibe kasv Lätis ja Itaalias,» märkis Jääger. Ettevõtte peamine kasumiosa tuleb Lätist. «Eelkõige tingituna mõistlikumast maksuregulatsioonist, hasartmängumaks on madalamal,» selgitas ta ja märkis, et Eestis maksab ettevõte hasartmängumaksu ligikaudu 4,5 miljonit eurot aastas.

Olympic Entertainment Groupi eelmise aasta kolmanda kvartali puhaskasum kasvas aastaga 7,7 miljonilt 9,1 miljonile eurole, kvartali äritulud suurenesid 33,9 miljonilt 38,5 miljonile eurole. Eelmise aasta üheksa kuu puhaskasum kasvas 18,5 miljonilt 19,2 miljonile eurole ning müügitulu suurenes 98 miljonilt 105,9 miljonile eurole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles