Premia Foods vahetas nime

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Läinud kuul oma jäätise ja külmtoodete segmendi müünud Premia vahetas nime. 

«Täna, 04.11.2014, tegi äriregister kande AS-i Premia Foods põhikirja registreerimise kohta. Uue põhikirja kandmisega äriregistrisse jõustus ka 30.10.2014 aktsionäride üldkoosolekul otsustatud ärinime muudatus. AS-i Premia Foods uus ärinimi on AS PRFoods,» teatas ettevõte börsile. 

Läinud kuu alguses müüs ettevõte oma oma Baltimaade ning Venemaa jäätise ja külmtoodete äri Food Union grupile 27 109 000 euro eest. Tehingu järgselt liikusid Premia kaubamärk ning kõik ülejäänud Baltimaades seni kasutusel olnud jäätise- ja külmkauba kaubamärgid uuele omanikule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles