Kogu Premia juhtkond lahkub sügisel ametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eelmisel sügisel uue omaniku kätte läinud jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone heidab sügisel senised kauaaegsed juhid üle parda.

Ettevõttega jätavad hüvasti juhatuse esimees Katre Kõvask, finantsjuht Erik Haavamäe ja juhatuse liige Silver Kaur, vahendab Äripäev

Börsifirma PRFoods müüs eelmisel aastal pea 30 miljoni euro eest oma jäätiseärid Ukraina päritolu ärimehele Andrei Beshmelnitskile. Kui sügisel tehtud tehinguga liikusid algselt kaasa ka Premia juhid Kõvask, Haavamäe ja Kaur, siis nüüd on asjaolud muutunud – terve juhtkond lahkub pärast suvehooaega ja on esimesest septembrist taas tööotsingul.

Kõvaski kinnitusel minnakse lahku sõbralikus meeleolus. «Anname septembris juhtimise üle ning soovime omalt poolt uuele juhtkonnale jõudu ja edu Food Unioni strateegia elluviimisel,» selgitas Kõvask pressiteates. Ta kinnitas, et kõik osalised võtavad sügisest aja maha, ent on avatud uutele väljakutsetele. 

Mis põhjustel avalikkusele ootamatu põhjus tehti, asjaosalised avaldada ei soovinud.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles