Milder ostab aktiivselt Baltika aktsiaid

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Milder.
Meelis Milder. Foto: SCANPIX

Meelis Milder on jätkuvalt toetanud aktiivselt ostudega Baltika aktsiat: novembris on ettevõtte suuromaniku ja juhi ostud moodustanud enam kui kolmandiku aktsiate kauplemismahust.

Moerõivaste looja Baltika teatas 29. oktoobril, et sai kolmandas kvartalis 0,65 miljonit eurot kahjumit ning üheksa kuu kahjum ulatus 1,7 miljoni euroni.

Mõni päeva hiljem, 2. novembril, langes niigi allakäiguteel olnud Baltika aktsia hind 0,284 euroni, mis oli väärtpaberi madalaim hind alates 12. jaanuarist 2012 ning oli vaid pool senti kõrgem 16 aasta madalaimast hinnast.

Finantsinspektsiooni andmetest selgub, et Meelis Milder on novembris ostnud kokku 65 710 Baltika aktsiat, mis moodustab 38 protsenti väärtpaberi kauplemismahust Tallinna börsil. Septembris ostis Milder 20 000 Baltika aktsiat ning tema tütar Maria Johanna Milder 7000 aktsiat.

Septembri lõpus ja oktoobris, enne kvartalitulemuste avaldamist oli Milderil ja tema perekonna liikmetel tehingute keeluperiood. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles