Premia jagab juhtidele kuldseid käeraudu

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi juht Kuldar Leis.
Premia Foodsi juht Kuldar Leis. Foto: Peeter Langovits

Premia Foodsi  nõukogu otsustas täna väljastada optsioone firma ja selle tütarettevõtjate juhtorganite liikmetele ning võtmetöötajatele. Optsioonilepingud sõlmitakse hiljemalt järgmise aasta jaanuarikuu jooksul, teatas firma börsile.

Optsioonid väljastatakse aktsiaga 17.detsembril börsil tehtud tehingute kaalutud keskmise hinnaga, milleks on  0,93 eurot.

Iga Premia Foodsi juhatuse liige ning ettevõtte finantsdirektori ülesandeid täitev nõukogu liige Erik Haavamäe saab märkida kokku kuni 96 000 aktsiat 3-aastase perioodi jooksul, mis algab 10. jaanuaril 2012. a ja lõpeb 17. jaanuaril 2014. a.

Sama perioodi jooksul saab iga Premia Foodsi ja selle tütarettevõtja juhtorgani liige ja võtmetöötaja märkida kuni 48 000 aktsiat.

Ettevõtte juhatuse poolt esitatud ja nõukogu poolt kinnitatud nimekirja kohaselt on käesoleval hetkel optsiooniplaanis 22 inimest. Lõplik aktsiate arv, mida iga juhatuse liige ning võtmetöötaja märkida saab, sõltub Premia Foodsi ning iga töötaja valdkonnaga seotud individuaalsete eesmärkide täitmisest ja panusest Premia Foodsi tegevusse.

Optsiooniplaani raames omandatud Premia Foodsi aktsiad annavad õiguse dividendile selle majandusaasta eest, millal aktsiad omandati, eeldusel, et dividendi saama õigustatud isikute nimekirja pole fikseeritud enne aktsiate omandamist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles