Põldoja: Inbank ei ole veel otsustanud, millisele börsile minna

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Põldoja
Priit Põldoja Foto: Erik Prozes

Allutatud võlakirjade avaliku pakkumise välja kuulutanud Inbanki üks asutajaid Priit Põldoja ütles, et ettevõte plaanib paari-kolme aasta pärast aktsiad börsile viia, kuid kas minnakse Tallinna börsile, ei ole veel lõplikult kindel, ehkki see on nende esimene eelistus.

Põldoja rääkis ERRile, et Inbank on viimastel aastatel kasvanud kiiremini kui sada protsenti.

«Me jätkame kasvu Eestis, toome turule uusi tooteid, meil on samuti tegevus Lätis, aga peamine kasvupotentsiaal tuleb seoses Poola turule minekuga järgmise aasta alguses,» kirjeldas ta panga plaane ERRi uudisteportaali vahendusel.

Uutesse riikidesse kasvades on pangal vaja kaasata ka hoiuseid ning nüüd hakatakse Põldoja sõnul seda tegema ka Poola turul, samal põhjusel minnakse ka Saksamaa ja Austria turule.

Küsimusele, kas pank sihib börsi põhinimekirja, vastas Põldoja, et hetkel ei ole nad isegi seda otsustanud, mis börsile minna ja kuidas minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles