Pro Kapital otsib võimalusi aktsiakapitali suurendamiseks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pro Kapital
Pro Kapital Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Pro Kapital teatas börsile, et on palganud nõustajad analüüsimaks võimalikku aktsiakapitali suurendamist ja võimalust kaasata täiendavaid investoreid. 

«Kuna turutingimused Pro Kapitali põhiturgudel on soodsad, siis soovime kiirendada töös olevate arendusprojektide tempot ja täiendavate investorite kaasamise läbi suurendada tulevikus aktsiate likviidsust,» põhjendas seda soovi Pro Kapitali juhatuse esimees Paolo Michelozzi.

Kuigi aktsiakapitali võimaliku suurendamise osas ei ole konkreetseid otsuseid tehtud, analüüsib ettevõte võimalust suurendada aktsiate arvu kümne kuni 15 protsendi võrra.

Juhul kui tingimused aktsiakapitali suurendamiseks on soodsad ja kui Pro Kapitali juhatus leiab, et aktsiakapitali suurendamine on ettevõtte parimates huvides, teavitab Pro Kapital aktsionäre sellisest ettepanekust koos täpsete tingimustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles