Higi ja pisaratega tippinvestoriks

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Pank
LHV Pank Foto: Peeter Langovits

Uustulnukana Äripäeva investorite TOPi kerkinud Lauri Meidla sõnul nõuab edu saavutamine tuhandetes tundides aega, tekitab närvipinget ning seab rahapaigutaja mitme närvesööva valiku ette.

«Portfellis igasuguste muudatuste tegemine on üliraske,» viitas Meidla sellele, et edukas investor seisab sageli raskete valikute ees. «Minul on iga suurem portfelli muudatus elus võtnud tervist, tekitanud närvipinget ja võtnud mõnikord aastaid ning tuhandeid tunde,» kirjeldas Investorite TOPis tänavu 31. kohal paiknev Meidla oma teed tippu, kirjutab Äripäev.

Raske valik seisis Meidla ees ka siis, kui LHV otsustas enda väärtpaberid aasta tagasi Tallinna börsil noteerida. «LHV IPO jaoks loobusin rohkem kui 15protsendilise omakapitali tootlusega rahavooga objektist ja neid ohvreid tuli tuua veel,» selgitas Meidla. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles