Silvano soovib maksta dividendi 20 senti aktsia kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvano gruppi kuuluva Lauma pesupood Tallinnas.
Silvano gruppi kuuluva Lauma pesupood Tallinnas. Foto: Toomas Huik

Naisterõivastefirma Silvano Fashion Group on teinud aktsionäride üldkoosoleku ettepaneku maksta dividende 20 senti aktsia kohta ehk kokku 7,2 miljonit eurot.

Silvano soovib maksta enda 8,3 miljoni euro suurusest puhaskasumist dividende 20 senti aktsia kohta. Väljamakse soovib ettevõte teha 19. juulil ning fikseerida õigustatud aktsionäride nimekiri 13. juuli päeva lõpu seisuga, teatas Silvano börsile.

Ülejäänud kasumi on ettevõtte juhatus soovitanud lisada eelnevate perioodide jaotamata kasumile.

Rõivamüüja on teinud ka ettepaneku vähendada firma aktsiakapitali 300 000 euro võrra ning tühistada eelmisel aastal tagasiostuprogrammi käigus omandatud 1 miljon aktsiat. Silvano Fashion Group aktsiakapitali vähendamise järgselt on ASi Silvano Fashion Group aktsiakapital jagatud 36 miljoniks aktsiaks nimiväärtusega 0,30 eurot.

Samuti on juhtkond ja nõukogu teinud aktsionäridele ettepaneku pikendada nõukogu liikme Toomas Tooli volituste tähtaega 2022. aasta juuni lõpuni.

Juhatus on teinud 29. juunil toimuvale üldkoosolekule ka ettepaneku kinnitada firma majandusaasta aruanne ning määrata ettevõtte audiitoriks PricewaterhouseCoopers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles