Olympic lahkub Varssavi börsillt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympicu kasiino.
Olympicu kasiino. Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht

Hasartmängufirma Olympic Entertainment Group AS sai Poola finantsinspektsioonilt loa lõpetada ettevõtte aktsiate noteerimine Varssavi börsil, millega saab edaspidi ettevõtte aktsiatega kaubelda vaid Tallinnas.

Olympic Entertainment Group sai Poola finantsinspektsioonilt loa lõpetada noteerimine Varssavi börsil, teatas ettevõte börsile.

Olympic Entertainment Groupi suurim aktsionär, nõukogu esimehe Armin Karu kontrollitav OÜ Hansaassets tegi märtsis Varssavi turult omandatud aktsiate suhtes ülevõtmispakkumise. Ülevõtmispakkumine oli vajalik, sest Poola seaduse kohaselt on see reguleeritud turul noteerimise lõpetamise eeltingimusteks. Lisaks on vajalik aktsionäride üldkoosoleku vastavasisuline otsus.

Olympic Entertainment Groupi aktsiate noteerimise lõpetamine Varssavi börsil ei mõjuta Olympic Entertainment Group aktsiate noteerimist ja nendega kauplemist Nasdaq Tallinna börsi põhinimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles