Arco Vara teeb suurinvesteringu Bulgaariasse

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia


ORIGINAL:

Liberation Monument, Bulgarian Parliament Building, Science Academy, and Alexander Nevsky Cathedral, Sofia, Bulgaria
Sofia ORIGINAL: Liberation Monument, Bulgarian Parliament Building, Science Academy, and Alexander Nevsky Cathedral, Sofia, Bulgaria Foto: SCANPIX

Arco Vara AS sõlmis lepingu, et omandada 62 miljoni euro eest kahe Bulgaaria äriühingu osad elukondliku kinnisvara arendamiseks Sofia äärelinnas.

Arco Vara AS sõlmis lepingu, et omandada täielikult 2 Bulgaaria äriühingut, millele kuuluvad Sofia äärelinnas kokku 8 kinnistut.

Kinnistute vahetus läheduses asuvad mh kaubanduskeskus, lasteaed, spordiasutused, korterhotellid ja restoranid. Kogupindala on 122 100 ruutmeetrit ning tehing viiakse lõpule kahes etapis: etapp 1 (3 kinnistut) 2018 jaanuari jooksul ning etapp 2 (5 kinnistut) 2020 detsembri jooksul.

Arco Vara kavandab elukondliku arenduse projekti, mille raames ehitatakse 3-korruselisi korterelamuid, ridaelamuid ja eramaju.

Kogu projekti ehitusmaht on ligi 70 000 ruutmeetrit, mis arendatakse välja kahes või kolmes etapis sõltuvalt turusituatsioonist. Koguinvesteering on 62 miljonit eurot. Esimene etapp algab juba 2018 jaanuaris ning kogu projekti eeldatav lõpp on aastal 2024.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles