Silvano tahab maksta dividende kasumist enam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvano FG üks kaubamärk on Lauma.
Silvano FG üks kaubamärk on Lauma. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Silvano Fashion Group kutsub kokku aktsionäride erakorralise üldkoosoleku, kus päevakorras on lisadividendide maksmine. 

Lisadividende on kavas maksta 30 senti aktsia kohta, koos korraliste dividendidega makstakse iga aktsia kohta dividende 50 senti.

Eelmisel aastal teenis ettevõtte kasumit 24 senti aktsia kohta, mis tähendab, et 2016. aasta eest makstase dividende üle kahe korra kasumist rohkem. 

Dividendiõiguslike aktsionäride nimekiri on plaanis fikseerida 5. jaanuari päeva lõpu seisuga ning omanikutulu välja maksta 29. jaanuaril, teatas kontsern börsile.

Otsuse tegemiseks on börsifirma kutsunud kokku aktsionäride üldkoosoleku, mis koguneb 12. jaanuaril. Päevakorras on praeguse seisuga juunikuus toimunud üldkoosoleku otsuste muutmine ehk täiendav dividendimakse.

Juuni lõpus kinnitas Silvano Fashion Groupi üldkoosolek 2016. aasta eest makstavaks dividendiks 20 senti aktsia kohta ehk 7,2 miljonit eurot. Välja maksti kasum 19. juulil.

Aktsionärid kinnitasid juulis möödunud aasta kasumina 8,3 miljonit eurot. Dividendi maksmisest ülejääv kasum lisati eelnevate perioodide jaotamata kasumile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles