EfTEN plaanib aasta lõpus uute aktsiate emissiooni

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Arakas.
Viljar Arakas. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

EfTEN Real Estate Fund III AS plaanib selle aasta neljandas kvartalis korraldada uue aktsiate emissiooni, mille käigus emiteeritavad uued aktsiad annavad õiguse saada dividendi alates 2019. aastast.

Fondivalitseja ei ole veel esitanud finantsinspektsioonile taotlust uue prospekti registreerimiseks ning täpne emissiooni maht ja muud olulised tingimused, sealhulgas see, kellele aktsiaid pakutakse, selguvad hiljemalt oktoobris. Aktsiakapitali suurendamiseks kutsub fond kokku erakorralise aktsionäride üldkoosoleku, seisab Efteni börsiteates.

«Käesolevaks ajaks on EfTEN Real Estate Fund III AS investeerinud kogu senini kaasatud omakapitali, 34,6 miljonit eurot, välja arvatud 1,1 miljonit eurot, mis on suunatud Hortese Tähesaju aianduskeskuse rajamiseks,» avaldas fondi juhatuse liige Viljar Arakas.

«Nagu fondi viimased tehingud näitavad, on hoolimata Balti ärikinnisvaraturu kõrgest hinnatasemest võimalik leida häid riski ja tulu suhtega investeerimisobjekte, mis sobivad fondi investeerimisstrateegiaga. Aktsiaemissionist saadavaid vahendeid plaanib fond kasutada edasise investeerimistegevuse finantseerimiseks, milles juhindutakse jätkuvalt oportunistlikust ja väärtust lisavast investeerimisstrateegiast ning seda ei muudeta,» lisas Arakas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles