Trigon andis Olympicu kohtusse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19.05.2016. Tallinn. Hilton Tallinn Park hotell, Olympic Casin ja Armin Karu. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
19.05.2016. Tallinn. Hilton Tallinn Park hotell, Olympic Casin ja Armin Karu. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamaegi/

Olympic Entertainment Group sai eile kohtumääruse, millega keelatakse kontserni aksiakapitali suurendamine juunis aktsionäride üldkoosolekul vastu võetud põhikirjapunktide alusel, kirjutab Äripäev.

Harju Maakohus tegi eile määruse, millega keelas hagi tagamise korras OEG-l aktsiakapitali suurendamise 29. juunil aktsionäride üldkoosolekul vastuvõetud põhikirja punktide 4.7 ja 4.8 alusel ja nõukogu otsuse alusel, mis näeb ette Olympicu aktsiakapitali suurendamise registrisse kandmist.

Määruse kohaselt on hagi tagamine seotud Trigon Asset Managementi kohtussepöördumisega, millega soovitakse aktsionäride üldkoosoleku otsuste tühiseks või kehtetuks tunnistamist.

Olympic Entertainment Groupi juhtfiguurid ei ole veel hagi näinud.

Juunis käiku läinud ettepaneku järgi soovib OEG, et nõukogul oleks õigus kolme aasta jooksul suurendada ühel või enamal korral aktsiakapitali täiendavate sissemaksete tegemisega kuni 2,8 miljoni euro ulatuses, mille käigus lastakse välja kuni 7 miljonit uut lihtaktsiat aktsiaseltsi otseste või kaudsete tütarühingute juhtidele või töötajatele aktsiaoptsiooniprogrammi raames.

Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles