Amazoni tahvelarvutist võib saada suur müügihitt

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kindle Fire.
Kindle Fire. Foto: SCANPIX.

Amazon.comi tahvelarvutist Kindle Fire võib saada jõuluhooaja kuumim müügihitt ja tuua maailma suurimale internetikaubamajale miljoneid uusi potentsiaalseid kliente, kirjutab Bloomberg.

Esimesel päeval pärast tahvelarvuti esitlust sai Amazon 95 000 Fire eeltellimist  ning seejärel on tellimiste keskmine arv olnud 20 000 tükki päevas, hindab e-kirju jälgiv ettevõte eData Source.

Amazon.comi tegevjuht Jeff Bezos esitles 199 dollarit maksvat tahvelarvutit 28. septembril ning müüki tuleb see 15. novembril.

Tehnoloogiablogi AllThingsD kirjutas üleeelmisel nädalal anonüümsele allikale viidates, et Amazon müüb 25 000 tahvelarvutit päevas.

Analüüsikeskuse Detwiler Fentron & CO analüütik Mark Gerber arvab, et veebis liikuvad kuuldused müüginumbrite kohta on liiga madalad ning usub, et neljandas kvartalis müüakse julgelt üle viie miljoni Fire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles