Ekspressi teade kahjumist viis Hans H. Luige portfellist miljoneid (3)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekspress Grupi omanik Hans H. Luik.
Ekspress Grupi omanik Hans H. Luik. Foto: Raigo Pajula

Kolmanda kvartali kahjumist teatanud Ekspress Grupi aktsia kaotas täna Tallinna börsil väärtusest tervelt kuuendiku ehk 21 senti aktsiast.

Ekspress Grupp teatas kolmapäeva hommikul kolmanda kvartali 387 000 euro suurusest kahjumist võrreldes mulluse 813 000-eurose kasumiga. Kui veel eile sulgus aktsia hinnal 1,21 eurot, siis praeguseks on see kukkunud 1 eurole ehk 17,4 protsenti.

Ettevõtte suurim aktsionär on Hans H. Luik, kellele kuulub üle 58 protsendi ettevõttest. See tähendab, et langus vähendas tema osaluse väärtust enam kui 3,6 miljoni euro võrra.

Päeva lõpuks jäi hind püsima 1,08 eurol ehk päevane langus oli 10,7 protsenti. See tähendab, et Luige osaluse väärtus kahanes 2,6 miljonit eurot.

ASi Ekspress Grupp 9 kuu müügitulu ulatus 49,6 miljoni euroni. Kontserni digitaalsed tulud kasvasid 25 protsenti ja andsid 37 protsenti ettevõtte kogukäibest. Kontserni kasum ulatus 9 kuu arvestuses 3 miljoni euroni. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga vähenes see 2,2 miljoni võrra.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles