Merko Ehituse Eesti juht lahkub ootamatult ametist

BNS
Copy
Merko juhatuse esimees Keit Paal.
Merko juhatuse esimees Keit Paal. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Merko kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Keit Paal lahkub ametist, ettevõtte nõukogu on alustanud uue juhatuse esimehe otsingut. 

Nimelt teavitas Paal ettevõtte nõukogu oma soovist mitte jätkata juhatuse esimehe positsioonil pärast teenistuslepingu lõppemist 14. novembril. Ta jätkab juhatuse esimehena oma ametiaja lõpuni või kuni uue juhi tööle asumiseni, teatas Merko börsile. 

Paal asus Merko Ehitus Eesti juhatuse esimehe ametikohale 2016. aastal ja on töötanud Merko kontsernis erinevatel positsioonidel alates 2002. aastast.

«Töö Merko Ehitus Eesti juhatuse esimehena on olnud äärmiselt huvitav ja pingeline. Mul on olnud väga hea meel anda oma panus Merko kontserni suurima tütarettevõtte arengusse. Ehitusturg on pidevas muutumises ja edu saavutavad kõige kohanemisvõimelisemad, seega peab jätkuvalt ja kiirelt kohanema ka meie ettevõte. Tunnen, et organisatsiooni areng tervikuna on liikunud õiges suunas ja muutusi tuleb kindlasti jätkata,» ütles Paal.

Ettevõtte nõukogu tänab Paali panuse eest ettevõtte arendamisse. Ühtlasi on nõukogu alustanud uue juhatuse esimehe otsingut. 

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluvad Eesti ehitusettevõte AS Merko Ehitus Eesti, Läti turule keskendunud SIA Merks, Leedu turul tegutsev UAB Merko Statyba ning Norra ehitusettevõte Peritus Entreprenør AS. 

2018. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 764 inimesele ning ettevõtte 2018. aasta müügitulu oli 418 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles