Läti tanklakett Virši kavandab aktsiate esmaemissiooni

Erkki Erilaid
Copy
Foto: Virši-A

Läti kütuse- ja alternatiivenergiaallikate tanklate kett Virši kavandab läbi aktsiate avaliku esmapakkumise (IPO) börsil kapitali kaasamist. Aktsiakauplemisega plaanitakse alustada käesoleva aasta teises pooles Nasdaq Baltic First Northi turul.

Aktsiate emiteerimine ja noteerimine Nasdaq Balticu alternatiivturul First North on osa Virši lähiaastate kasvustrateegiast eesmärgiga kaasata investeeringuid  ettevõtte kasvu toetamiseks. Pakkumine on suunatud peamiselt Eesti, Läti ja Leedu  erainvestoritele, kes soovivad saada ettevõtte aktsionärideks ja osaleda ettevõtte edaspidises arendamises.

Virši lähiaastate kasvuplaan näeb ette geograafilise katvuse laienemist ja investeeringuid taristusse, avades uusi ja kaasajastades olemasolevaid kütuse- ja alternatiivenergiaallikate tanklaid nii Riias kui ka teistes Läti regioonides. Uus strateegia hõlmab ka uute toodete ja teenuste valiku märkimisväärset laiendamist klientidele ja koostööpartneritele, suurendades eelkõige alternatiivenergia pakkumist ja parendades nende kättesaadavust Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles