Wise käivitab rahvusvahelise rahaülekandeteenuse maailma ühel suurimal turul (1)

PM Majandus
Copy
Foto: Wise

Eesti tehnoloogiaettevõte Wise käivitab täna piiriülesed maksed Indiast, mille abil saab raha saata 44 riiki üle maailma, sealhulgas Suurbritanniasse, USAsse, Singapuri, Araabia Ühendemiraatidesse ja euroala riikidesse.

Teenuse toetamiseks avab Wise Mumbais uue kontori ning määrab ettevõtte India laienemisjuhiks maksetööstuse kogemusega Rashmi Satpute, teatas Wise pressiteate vahendusel.

«Wise'i toomine Indiasse on suur edasisamm meie piirideta raha missioonis: töötame selle nimel, et raha liigutamine oleks välkkiire, mugav, läbipaistev ja tulevikus ka tasuta. Uuringud näitavad, et indialased elavad järjest rahvusvahelisemalt ning vajadus raha võimalikult kiiresti, lihtsalt ja kulutõhusalt välismaale saata kasvab tempokalt,» kommenteeris Wise’i tegevjuht ja kaasasutaja Kristo Käärmann.

Wise'i teatel on India kespanga RBI andmete järgi rahvusvaheliste rahaülekannete süsteemi LRS ülekandemahud aastate jooksul suurenenud, jõudes 2020. aasta märtsis lõppenud finantsaastal 18,75 miljardi dollarini. Reisimise ja välismaal õppimisega seotud maksed moodustavad sellest antud perioodil üle 60 protsendi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles