PRFoods korraldab 3,5-miljonise võlakirjapakkumise

BNS
Copy
PRFoodsi juht Indrek Kasela.
PRFoodsi juht Indrek Kasela. Foto: Erik Prozes

PRFoods viib läbi allutatud konverteeritavate võlakirjade mitteavaliku pakkumise, mille käigus emiteerib kuni 350 võlakirja nimiväärtuse ja emissioonihinnaga 10 000 eurot võlakirja kohta.

Võlakirjade lunastustähtaeg on 2025. aasta 1. oktoober ning intressimäär 7 protsenti kalendriaastas. Võlakirju saab märkida kuni 14. juunini, teatas PRFoods börsile.

Allutatud konverteeritavate võlakirjade konverteerimist PRFoodsi aktsiateks on konverteerimishinnaga 0,34 eurot võimalik taotleda kaks korda kalendriaastas fikseeritud kuupäevade, 1. aprilli ja 1. oktoobri eel. Võlakirjad võidakse noteerida Nasdaq Tallinna börsil või First Northi alternatiivturul.

Emissioon on suunatud PRFoodsi kapitalistruktuuri parendamisele, muuhulgas olemasolevate laenude refinantseerimisele, käibekapitali tugevdamisele ja kalakasvatuse investeeringute finantseerimisele, ning COVID-19 poolt põhjustatud negatiivsete mõjude kiiremale ületamisele.

Pakkumine on suunatud üksnes Eesti ja välisriigi kutselistele investoritele, mistõttu ei koostata pakkumisega seoses avaliku pakkumise prospekti.

Oma soovist võlakirju märkida on teiste hulgas ettevõttele teada andnud PRFoodsi aktsionär Amber Trust II S.C.A, kes märkimise raames tasaarvestab ka oma 2017. aasta 14. juulil sõlmitud 1,5 miljoni eurosest investeerimislaenulepingust tulenevad nõuded PRFoodsi vastu.

Võlakirjade eeldatav väljalaskekuupäev on 22. juuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles