Idufirma loodab IPO toel kasvatada käivet nelja aastaga 36 korda

Erkki Erilaid
Copy
Nutikas ülekäigurada, mis jälgib kaamerate ja sensorite abil enda ümber toimuvat ning mille märgid hoiatavad autojuhte tavaolukorra puhul vilkuvate valgete LED- tuledega ning ohuolukorra puhul punaste, eredalt vilkuvate LED-tuledega märgipea ümber ning postil. Jalakäijat hoiatab süsteem audiosignaali ja pidurdushelidega.
Nutikas ülekäigurada, mis jälgib kaamerate ja sensorite abil enda ümber toimuvat ning mille märgid hoiatavad autojuhte tavaolukorra puhul vilkuvate valgete LED- tuledega ning ohuolukorra puhul punaste, eredalt vilkuvate LED-tuledega märgipea ümber ning postil. Jalakäijat hoiatab süsteem audiosignaali ja pidurdushelidega. Foto: Erik Tikan

Järgmisel nädalal algab idufirma Bercman Technologies aktsiate esmane avalik pakkumine (IPO). Ettevõte juhid kavatsevad börsilt kaasatava raha toel firma käivet märkimisväärselt suurendada ning müügitulu, mis mullu oli 125 000 eurot, peaks juba 2024. aastal kasvama 4,5 miljoni euroni.

14. juunil algab Nutikaid Ülekäiguradasid arendava Bercman Technologies’i aktsiate esmane avalik pakkumine Tallinna börsi alternatiivturul First North. Pakkumise raames soovib ettevõte kaasata vähemalt 680 000 eurot.

Neli aastat tagasi asutatud firma 2020. aasta müügitulu kasvas aastaga 77 protsenti, 124 700 euroni. Samuti suutis ettevõte aastaga vähendada ligi kaks korda kahjumit, mis ulatus mullu 68 000 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles