Scandium Kinnisvara siseneb äri- ja elukondlikku kinnisvarasse

BNS
Copy
Scandium Kinnisvara logo.
Scandium Kinnisvara logo. Foto: Scandium Kinnisvara

Seni peamiselt üürimajade arendamisele keskendunud Scandium Kinnisvara suurendab tegevusmahtu ning asub tegutsema ka äri- ja elukondliku kinnisvara valdkondades.

«Oleme viimaste aastate jooksul soetanud mitmeid suuri arendusprojekte nii Tallinna tuiksoontel kui ka pealinnaga piirnevates allasumites. Täna on meil kokku arenduses enam kui tuhat ühikut elamuarendust. Valdav osa neist korteritest on suured peredele mõeldud kodud ja ridaelamud,» ütles Scandium Kinnisvara juht Maido Lüiste pressiteates.

Tema sõnul on ettevõtte visioon välja arendada terviklikud elamupiirkonnad. Arenduses on mitu suurt peredele suunatud elamuarendust Luigel, Laagris ja Peetris.

Teine pool Scandiumi kasvust tuleb Lüiste sõnul aga läbi mastaapsete ärikinnisvara arenduste, näiteks on Scandium koos Restate'iga arendamas Bekkeri kvartalit Kopli poolsaarel Põhjala loomelinnaku kõrval.

Viimase aasta jooksul on Scandium Kinnisvara portfellis valminud üürimaja Newton Stuudiod Kadaka teel Tallinnas ja kortermaja Duo Loftid Tartu vanalinnas.

Üürikinnisvara ja üürimajade arendamisele spetsialiseerunud Scandium Kinnisvara asutasid viis aastat tagasi Maido Lüiste, Kalle Aron ja Jaak Roosaare. Viimase kolme aastaga on valminud enam kui 450 korterit nii elukondlike kui ka üürikorterite näol. 2020. aasta kasum ulatus 1,9 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles