ELMO Rent on veelgi näljasem: kasv vaid 32 protsenti võrreldes eelmise aasta juuniga

Romet Kreek
Copy
Elmo RENT tahab veel kiiremini kasvada
Elmo RENT tahab veel kiiremini kasvada Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Juunikuu müügikäive oli 40 400 eurot, mis on võrreldes aasta varasemaga kasvanud 32 protsenti, sellest sõidukijagamise tulu kasv 37 protsenti, teatas ELMO Rent börsile.

«Ma tahan veelgi kiiremat kasvu,» jagab ambitsioonikust ELMO Rendi tegevjuht Julia Nekrassova. «Kui eelmisel nädalal raporteerisime, et oleme automüüjatega suutnud juunis kätte saada järgmised 31 uut elektrisõidukit, mis aitasid meid Tallinna kliendile veelgi lähemale jõuda, siis see on veel reaalse nõudluse täitmiseks vähe.»

2. juuli börsiteate alusel kasvas sõidukipark 105 keskkonnasõbraliku sõidukini, järgmised 22 ootab juuli jooksul jagamisse jõudmist ning juhtkond on otsustanud tellimusi veelgi suurendada. Elektrisõidukite arv mõjutab otseselt teenuse kvaliteeti ja kliendi kättesaadavust. Selles osas on ELMO Rent teinud juba järgmise suure hüppe. Rohkem jagatavaid elektrilisi sõidukeid tähendab ka puhtamat linnaruumi ja -õhku.

«Hoiame oma kogukonda Facebooki kaudu operatiivselt uute e-automudelite saabumisega kursis, viimati lisandusid näiteks suure 62 kwh akumahtuvusega Nissan Leafid,» täpsustab Nekrassova.

5. juuli börsiteate alusel alustas ELMO Rent koostööd Eesti Energiaga, et siseneda välisturgudel jagamisteenuste turule. «Koostöö Eesti Energiaga loob head eeldused, et aasta pärast on tänu välisturule ELMO Rendi müügikäive kasv juba sadades protsentides,» lisab Nekrassova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles