Suured muutused Lidlis: juht kaotas koha ja firmas käib puhastus

Liina Laks
, reporter
Copy
Lidli logo
Lidli logo Foto: Jan Huebner/Mohr/imago-images/Scanpix

Toidupoeketti Lidlit raputavad praegu suured juhivahetused: eelmisel nädalal pidi firmast lahkuma Lidli emafirma juht Klaus Gehrig, nüüd ka tema noor protežee.

Manager Magazin kirjutab, et põhjus on selles, et Klaus Gehrig kaotas võimuvõitluse Lidli emafirma Schwarz Gruppe omaniku Dieter Schwarziga. Väidetavalt ei meeldinud Schwarzile Gehrigu tehtud personalimuutused, mis pidid Gehrigule võimu kindlustama. Seetõttu teatas ettevõte eelmise nädala lõpus Schwarz Gruppi juhi tagasiastumisest. Uueks Schwarz Grupi juhiks sai senine Lidli juht Gerd Chrzanowski. Sellega seoses on nüüd tühi Lidli toidupoeketi juhi tool ning uue juhi otsingud käivad täistuuridel.

Dieter Schwarz jätkab Handelsblatti andmetel peale Gehrigu lahkumist suurpuhastust: Schwarz Gruppe teatas äsja, et ka sealne juhatuse liige Annabel Ehm on nüüd kontsernist lahkunud. Ettevõte ei öelnud, miks Ehm firmast lahkus, aga Handelsblatt teab kirjutada, et 28-aastane, kontsernis ülikiiret karjääri teinud Ehm oli endise firmajuhi Klaus Gehrigi kaitsealune. See asjaolu talle lehe andmetel saatuslikuks saigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles