Autopesuplatvormi arendav UpSteam kaasab Funderbeamis 800 000 eurot

BNS
Copy
UpSteam on Eesti iduettevõtte, mis pakub liikuvat autopesuteenust.
UpSteam on Eesti iduettevõtte, mis pakub liikuvat autopesuteenust. Foto: UpSteam

Funderbeami platvormil saab esmaspäevast investeerida Eestis liikuvat autopesuteenust arendavasse idufirmasse UpSteam, mis soovib kaasata kuni 800 000 eurot kasvu toetamiseks ja uutele turgudele laienemiseks.

 

UpSteami jaoks on see kolmas rahakaasamisring Funderbeamis. 2018. aastal kaasas UpSteam üle 500 000 euro, millest 280 000 eurot saadi Funderbeamil ühisrahastusest, ning 2019. aasta lõpus kaasati platvormil veel miljon eurot, kusjuures miinimumeesmärk 300 000 eurot märgiti üle enam kui viiekordselt.

Seekord on miinimumeesmärgiks 500 000 eurot, millest juba esmaspäeva ennelõunaks oli huvi märgitud 171 000 euro eest. Ettevõtte väärtus on sel korral hinnatud 10,5 miljoni euroni, teatasid Funderbeam ja UpSteam.

UpSteami tegevjuht ja asutaja Martin Kristerson kommenteeris, et 80 protsenti ettevõtte käibest annavad varasemad kliendid ning tugev koostöö on Bolt Drive’i, Citybee ja Elmo Rendiga. «Tahame pärast edukat pilootprojekti nendega koos uutele turgudele laienema hakata. Tartu näitel suutsime tõestada, et uue linna käivitamine ei pea üldse nii kulukas olema, kui me arvasime,» lisas Kristerson.

«Pärast kõiki suunamuutusi on ettevõtte ärimudel nüüd palju tugevam,» ütles investeerimisvooru juhtinvestor Jaak Roosaare, kes osales investorina ka 2018. aasta voorus.

UpSteam on 2017. aasta veebruaris alustanud Eesti iduettevõtte, mis pakub liikuvat autopesuteenust, ühendades omavahel auto omanikke ja mobiilseid autopesijaid. Ettevõtte asutajad on Martin Kristerson, Valjo Kütt ja Aleksis Anijärv.

2019. aastal tuli UpSteam turule autopesu telefonirakendusega ning laieneti Helsingisse.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles