Playtech hakkab Eestis suurelt palkama

Liina Laks
, reporter
Copy
Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu juhatuse liige Ivo Lasn leiab, et tehnoloogiatrendid mõjutavad kõiki.
Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu juhatuse liige Ivo Lasn leiab, et tehnoloogiatrendid mõjutavad kõiki. Foto: Kristjan Teedema

Playtech teatas, et plaanib USAsse laieneda ning sellega seoses soovib Eestis palgata 100 inimest.

USA pole Playtechi jaoks otseselt uus turg. Playtech Estonia juht Ivo Lasn meenutas, et kui 2006. aastal keelustati USAs interneti hasartmängud, pidid ka nemad sealt ära minema.

«Tol ajal puudusid sektoril selged regulatsioonid ning nende kehtestamise asemel otsustati alustuseks kõik keelata. Nüüd on meil taas võimalik etapiti laieneda, sest iga osariik avab turgu vastavalt oma regulatsioonidele,» ütles Lasn.

Nüüd võetakse turg uuesti sihikule ning seetõttu kasvab ka Eesti meeskond. Praegu kavatseb ettevõte palgata 100 inimest, kuid valdavalt on need IT-sektoriga seotud, siis on töötajate leidmine keeruline. «Oleme olukorras, kus IT-sektori spetsialistidel on võimalik valida, millises ettevõttes nad töötada soovivad ning seetõttu peab ka iga ettevõte oma väärtuspakkumise läbi mõtlema,» ütles Playtechi personalidirektor Triin Sikkal.

Playtech asutati 1999. aastal Eestis. Playtech Estonia OÜ teenis mullu 34,4 miljoni euro suuruse müügitulu juures pool miljonit eurot kasumit.

Playtech on noteeritud ka Londoni börsil ning kaupleb praegu 3,9 naela tasemel. Alates aasta algusest on firma aktsia 2% langenud – peale kiiret kevadist tõusu tabas väärtpaberit suvel sügavam langus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles