IuteCredit asub teisest sambast võlakirjadega raha jahtima

BNS
Copy
rahapakk
rahapakk Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/Scanpix

Eesti finantstehnoloogia ettevõte IuteCredit kavatseb oma võlkirjad tuua kauplemisele Nasdaq Tallinna börsile, praegu on ettevõtte võlakirjad noteeritud Frankfurdi börsi põhinimekirjas.

Täpsemalt kavatseb ettevõte oma plaane tutvustada 6. septembril ehk järgmise nädala esmaspäeval toimuval pressikonverentsil. Seal avalikustab ettevõte Nasdaq Tallinna börsil noteeritavate võlakirjade esmakordse emissiooni, teatas IuteCredit.

Siiani on ettevõttesse investeerimine võimalik olnud põhiliselt institutsionaalsetel investoritel, sest senimaani on IuteCrediti väärtpaberid olnud noteeritud Frankfurdi börsi põhinimekirjas. Uue emissiooniga saavad esimest korda selle võimaluse ka Eesti jaeinvestorid.

Eesti finantstehnoloogia ettevõte IuteCredit tegutseb Moldovas, Albaanias, Põhja-Makedoonias, Bulgaarias ning Bosnias ja Hertsegoviinas.

IuteCredit pakub peamiselt välkarveldusi, järelmakse ja väikelaene, mille tagasimakse tähtaeg on 1–36 kuud ning autolaene, mille tähtaeg on 60 kuud. Firma 50 töötajaga emaettevõtte peakorter asub Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles