Peaaegu 2000 eurot nagu niuhti

Investor Mari
Copy
Investor Mari
Investor Mari Foto: .

Eestlase tagasihoidlikkus justkui ei lubaks hõisata, kui portfelli raha tuleb – aga no millal sa siis veel hõiskad? Siis, kui portfell miinuses on ja naabrid kahjurõõmust käsi hõõruvad?

Võrreldes selle ajaga, millal ma eelmise kuu kokkuvõtet tegin, on uus rahanatuke portfelli tulnud – olen 9,5 protsendi jagu ehk 1930 euro võrra rikkam. Tõsi, sellest 300 kandsin just oma palgarahast kontole, aga ega investor peabki kõiki vahendeid kasutama, et rikkamaks saada. Portfell on 1. septembri seisuga kerkinud 35 986,25 euroni. Ilus! Kavatsen seda sõitu nautida, niikaua kuni teda mul jagub.

Vaatasin huvi pärast üle, kuidas on mu seis aasta algusega võrreldes. Esimesel jaanuaril oli kontol 25 078,97 eurot. See teeb septembri algusega võrreldes tervelt 43 protsenti plussi. Kuna alates sellest, kui hakkasin aprillist iga kuu palgast raha kõrvale panema, olen investeerimiskontole lisanud 1500 eurot, siis seda maha võttes saaksin ikkagi 37,5-protsendise tootluse. Kui keegi nüüd loeb ja arvab, et tahab kõike järgi teha, siis ärge ikka kopeerige, sest ma pole siiani kindel, kas kõik otsused olid ikka head.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles