Admiral Marketsi esimese poolaasta tulu vähenes koguni kolm korda

BNS
Copy
Admiral Markets logo.
Admiral Markets logo. Foto: Admiral Markets

Admiralsi kaubamärgi all tegutsev investeerimisteenuste pakkuja Admiral Markets AS teenis tänavu esimesel poolaastal kauplemistegevusest netotulu 9,1 miljonit eurot, mis oli terav kukkumine möödunud aasta samal ajal teenitud 31,6 miljonilt eurolt. Ettevõtte 19,1 miljoni eurone kasum pöördus samal ajal 1,6 miljoni euroseks kahjumiks.

Admiral Marketsi tegevjuht Sergei Bogatenkovi märkis börsiteates, et 2020. aasta oli finantssektori jaoks äärmuslik, samas kui võrdlus 2019. aastaga on objektiivsem, kajastades tema hinnangul tegelikke trende. 2021. aasta on ettevõtte sõnul olnud suurepärane avalöök tulemustele, mida järgnevatel aastatel saavutada soovitakse.

Kuigi kauplemistase tänavu esimesel poolaastal 2020. aasta mahtudega võrreldes vähenes, saavutas Admiralsi grupp, kuhu kuulub ka Admiral Markets, 2019. aasta esimese poolega võrreldes kauplemistegevuse netotulu kasvu 14 miljonilt eurolt 17,3 miljoni euroni.

2021. aasta esimese poolaasta jooksul sai Admiral Markets 82 protsenti rohkem klienditaotlusi kui 2020. aastal ja 451 protsenti rohkem kui samal perioodil 2019. aastal.

Lisaks alustas Admiral Markets juunis tegevust Jordaanias, kus avas esinduse Ammanis. See on ettevõtte pikaajalise strateegia elluviimine, mille üks eesmärke on jätkata laienemist Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika (MENA) piirkonnas. Samuti väljastati ettevõttele Lõuna-Aafrikas finantstegevusealane litsents.

Admirals on ka üks võtmepartnereid Jõhvis asuvale programmeerimiskoolile «kood/Jõhvi» ning osaleb oktoobris algaval Dubai EXPO 2020 messil.

Admiral Markets on rahvusvaheline finantsteenuste kaubamärk, mille alt pakutakse klientidele veebipõhist kauplemisteenust börsivälisel turul ning ka börsil noteeritud instrumente. Alates asutamisest 2001. aastal on pidevalt laiendatud ning ettevõte tegutseb täna kohalikule regulatsioonile alluvate ettevõtete kaudu terves maailmas.

Admiral Markets Group on oma reguleeritud investeerimisühingutest tütarettevõtete kaudu füüsiliselt esindatud 18 riigis ning omab kliendiportfelli enam kui 145 riigis.

Eestis asutatud investeerimisühing Admiral Markets on Admirals Groupi tütarettevõtte, millel on õigus osutada investeerimisteenuseid Eesti finantsinspektsiooni tegevusloa alusel Euroopa Liidus ning Euroopa Majanduspiirkonna riikides.

Admiral Marketsi võlakirjad on noteeritud Tallinna börsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles