Silen toob linnaruumi töötamiseks sobivad vaikusekabiinid

BNS
Copy
Endrus Arge tema juhitava firma Silen peakontoris helikindla töökabiini ukse ees.
Endrus Arge tema juhitava firma Silen peakontoris helikindla töökabiini ukse ees. Foto: Tairo Lutter

Helikindlaid telefoni- ja nõupidamisruume tootev Silen tuleb välja uue platvormiga Silenbooking, mille kaudu saab avalikus ruumis leida ja broneerida lühiajaliseks töökeskkonnaks vaikusekabiini.

Kolmapäevast käivitub pilootprojekt Tallinnas ja tänavu on ettevõttel plaanis laieneda ka välisriikidesse. «Suhtleme kinnisvaraomanike- ja rentnikega, kellele pakume teenuse juhtimise platvormi ja toodet,» ütles Sileni asutaja ja tegevjuht Endrus Arge pressiteate vahendusel.

Ettevõtte uue platvormi vahendusel saab leida ja broneerida sobiva vaikusekabiini. Seejuures ei ole broneerimine kohustuslik – vaba ruumi korral saab kohapeal siseneda lihtsalt QR-koodi skaneerides.

Praegu saab teenust kasutada Tallinnas Solarise keskuse Gustav Cafes. Selle ja järgmise nädala jooksul lisandub veel asukohti. Ettevõtte eesmärk on kaugtöötamise mudel ümber defineerida, tuues mängu alternatiivi kontoris ja kodus töötamisele. 

Silen kavatseb sõlmida ka frantsiislepinguid, millega pakub omalt poolt vaikusekabiine ja digitaalset infrastruktuuri, frantsiisiomaniku roll on edasine arendus ning tulu jaotub poolte vahel.

Eesti helikindlate telefoni- ja nõupidamisruumide tootja Sileni asutasid Endrus Arge, Sparry Kivilo ja Henri Rüüsak. Ettevõte on esindatud ligi 40 riigis, suurimad turud on Euroopa ja Põhja-Ameerika. Silen on kaasanud 1,6 miljonit eurot.

Mullu jäi Silen 2,1 miljoni euro suuruse käibe juures 305 900 euroga kahjumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles