Skeletoni asutaja teenäitajaks põnevasse superkondensaatorite maailma oli tema isa (2)

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Skeletoni tegevjuhi ja asutaja Taavi Madiberk.
Skeletoni tegevjuhi ja asutaja Taavi Madiberk. Foto: Eero Vabamaegi

Skeleton Technologiese asutaja Taavi Madiberki teenäitajaks superkondensaatorite maailma oli tema isa, kes töötas superkondensaatorite valdkonnas insenerina.

«Käisin juba põhikoolis koolivaheagadel isaga tööl kaasas ning sealt tekkis ka huvi valdkonna vastu. Ettevõtte asutasime majanduskriisi põhjas 2009. aastal, kus meil oli piisavalt usku ja õnneks ehk piisavalt vähe kogemust, et uskusime suuta viia Eesti laboritehnoloogia skaleeritud tootmisesse ning autotööstusesse,» rääkis Madiberk.

Lisaks Skeletonile on ta investeerinud ka mujale rohetehnoloogiasse, kuid see on ülekaalukalt suurim investeering, mis moodustab portfellist 99 protsenti.

«Rohetehnoloogia on suurim investeerimisvõimalus parast internetti ja usun, et oleme siin analoogses kohas, kus internet oli üheksakümnendate keskpaigas,» märkis ta. «Arvestades Eesti tugevat reaalainete, IT tausta ning ettevõtluskultuuri kutsuks ülesse rohkem inimesi vaatama rohepööret, mitte kui passiivset investeerimisvõimalust, vaid kui aktiivset ettevõtlusvõimalust.»

«Ühel hetkel on Skeleton sarnaselt mitmele meie konkurendile suure tõenäosusega börsifirma,» lausus ta. «Skeleton on täna keskendunud ärimahtude kasvatamisele ja tehnoloogiarendusele ning börsile minek ei ole meie jaoks eesmärk omaette, vaid üks potentsiaalseid viise kuidas kiirendada ettevõtte kasvu.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles