Eesti joogitootja meelitab investoritelt kasvuraha

Liina Laks
, reporter
Copy
Raido Kereme
Raido Kereme Foto: Belief Water

Belief Water tahab Funderbeami ühisrahastusplatvormil kokku saada 600 000 eurot.

Belief Water on Funderbeamis käima lükanud ühisrahastuskampaania, millega soovib investoritelt kaasata 600 000 eurot. Ettevõtte juhi Raido Kereme sõnul plaanitakse investeeringu toel kasvatada turuosa Eestis, laieneda Soomes ning suurendada oma tootevalikut.

Rahastuskampaania miinimumeesmärgiks on 200 000 eurot. Funderbeami esindaja sõnul oli pärastlõunaks kaasatud juba 355 000 eurot.

Kereme alustas tegevusega 2016. aastal ning firma tänavune eesmärk on müüa Eestis miljon pudelit vett. Praeguseks on firma teatel müüdud eesmärgist juba kolmveerand.

«Belief Water on müüginumbritega energiajookide kategoorias jõudnud kolmandale kohale, millega astutakse kandadele sellistele tegijatele nagu Red Bull ja Monster. Kiirelt kasvavad müüginumbrid räägivad seda keelt, et ka tarbijaskond soovib liikuda tervislikumate valikute juurde. Joogitootjate turg on küll konkurentsitihe, aga oleme suutnud päris hästi kanda kinnitada, samas kasvuvõimalusi on veel palju,» ütles Kereme.

Lisaks Eestile ja Soomele tegutsetakse ka Sloveenias, seda edasimüüja kaudu.

Belief Wateri juhtinvestoriks on Jaak Roosaare, kes ütles, et on ka varasemalt energiajoogitootjale raha andnud.

Belief Wateri jaoks on tegemist teise rahakaasamisega Funderbeami platvormil. Esimene investeerimisring oli 2018. aastal, mil saadi kokku 300 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles