Elmo Rent saavutas septembris rekordkäibe

BNS
Copy
Elmo Rendi rendiautod
Elmo Rendi rendiautod Foto: elmorent.ee

Sõidukite jagamisettevõtte Elmo Rent septembrikuu müügikäive oli ettevõtte senise kaheksa tegutsemisaasta rekord ehk 159 524 eurot, mis aasta varasemaga võrreldes on ligi 2,5-kordne kasv.

Lühirendi müügitulu kahanes augustiga võrreldes 6,6 protsenti, kuid august on ajalooliselt lühirendi hooaja tipukuu, seega sellist väikest langust loeb ettevõte samuti positiivseks ületuseks, teatas Elmo Rent. Aasta varasemaga võrreldes kasvas lühirendi tulu 93 protsenti.

Kokku on Elmo Rendi aasta üheksa kuu müügitulu 620 646 eurot, mis moodustab 2021. aastaks seatud eesmärgist 66,4-protsendise täitumise ja on prognoosiga vastavuses.

Registreerinud uute klientide arv kasvas võrreldes kuu varasemaga 63 protsenti ning võrreldes möödunud aasta septembriga on kasv 9 korda.

Septembris läbisid Elmo elektriautod 228 289 kilomeetrit, millega hoiti ettevõtte sõnul kokku üle 27 850 kilogrammi süsinikdioksiid heitgaase.

9. septembril korraldas Elmo Rent investorsündmuse, mis tutvustas praegust elektrilist sõidukiparki, tegi kokkuvõtte viimaste kuude finantsnäitajatest ning sellega lansseeriti uue teenusena «tasuta ukse ette tellimine». Uus teenus on kaugjuhitava auto turuletoomise esimese samm.

Septembri teisel poolel sai Elmo Rent osanikuks rohetehnoloogiatele fokuseeriva rohefondi, mis toetab kontrolleri ja kaugjuhitava sõiduki tehnoloogia tootmisfaasi ning välismaale laienemisest. Oktoobri algul esitas ettevõte transpordiametile tehnilise kirjelduse kaugjuhtimise platsitesti tegemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles