Modera aktsiapakkumine märgiti napilt üle

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg
Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg Foto: Modera

Kui arvestada koos aktsiate ülepakkumisel täiendavalt pakutud väärtpaberitega, märgiti Modera aktsiapakkumine napilt üle.

Pakuti 250 000 aktsiat võimalusega suurendada pakkumist 301 000 aktsiani. Kokku märgiti 1568 investori poolt vaid 304 520 aktsiat.

«Meie esimese aktsiaemissiooni tulemus näitab investorite suurt usaldust ja huvi Modera tegevuse vastu. Meile on selle üle väga hea meel ning oleme tänulikud kõigile märkijatele. Pakkumise ülemärkimine näitab, et autotööstuse digitaliseerimine ja uute IT lahenduste turule toomine on hädavajalik ning võimaldab Moderal lükata käik sisse ja asuda realiseerima arendus- ja laiendusplaane esialgselt kavandatust suuremas mahus,» kommenteeris Modera juhatuse liige Raido Toonekurg.

Modera otsustas kasutada aktsiate arvu suurendamise võimalust ja jaotada investoritele 301 000 aktsiat. Pakkumisest saadavat netotulu summas 1 936 600 eurot kasutab Modera oma tegevuse laiendamiseks uutele turgudele, arendades tegevusi Ukrainas ja Poolas ning hiljem ka Slovakkias, Tšehhis ja Rumeenias. Lisaks soovib ettevõte arendada oma tooteid ja integreerida Modera süsteemidega kindlustus- ja liisingupakkujate süsteemid.

Kõigile investoritele, kes märkimises osalesid jaotatakse vähemalt kuni 6000 aktsiat. Kõigile üle 6000 aktsia märkinud investoritele jaotatakse aktsiaid proportsionaalselt märgitud aktsiate arvule.

Pakkumise arveldus on plaanitud toimuma 14. oktoobril 2021 või sellele lähedasel kuupäeval. Modera kõik aktsiad on plaanis võtta kauplemisele Tallinna börsi alternatiivturul, esimeseks kauplemispäevaks on 15. oktoober 2021 või sellele lähedane kuupäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles