Baltic Horizon Fund maksab investoritele kaks miljonit eurot

BNS
Copy
Baltic Horizon Fondi portfelli kuulub näiteks Postimaja.
Baltic Horizon Fondi portfelli kuulub näiteks Postimaja. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ärikinnisvarafond Baltic Horizon Fund teeb investoritele kvartaalse väljamakse summas ligikaudu 2,03 miljonit eurot ehk 0,017 senti osaku kohta.

Tänavu kolmandas kvartalis teenis fond tehingutest auditeerimata netorahavoogu 2,51 miljonit eurot, mida on ligikaudu 14 protsendi võrra enam kui varasemas kvartalis, teatas Baltic Horizon börsile.

Paremate tulemuste tõttu otsustas fondivalitseja Northern Horizon Capital väljamakset suurendada võrreldes viimase kolme kvartaliga, mil maksti 0,011 senti osaku kohta. Välja makstakse 1,63 protsenti fondi kolmanda kvartali kaalutud keskmisest puhasväärtusest.

Seoses suurema väljamaksega otsustas fond säilitada 480 00 eurot jaotatavat rahavoogu. See jätab väljamaksete reservi 6,43 miljonit eurot.

Fond on viimase 12 kuu tuludest kokku teinud väljamakseid 5,99 miljoni euro eest –1,32 miljonit eurot eelmise aasta neljandast kvartalist ning ka selle aasta esimesest ja teisest kvartalist.

Väljamaksed fondi arvelt tehakse 16. novembril. Ex-päev on 11. november. Väljamakseid on õigus saada osakuomanikel, kes on registrisse kantud kui osakuomanikud 12. novembri arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga.

Baltic Horizon Fond on registreeritud lepinguline avalik kinnine kinnisvarafond, mida valitseb alternatiivfondivalitseja Northern Horizon Capital AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles