Idufirma Mentornaut kaasas 200 000 eurot

BNS
Copy
Äriinglid panid idufirmale õla alla
Äriinglid panid idufirmale õla alla Foto: DADO RUVIC/REUTERS/Scanpix

Eraõpetajate ja personaliseeritud õppe platvorm Mentornaut kaasas investoritelt kokku 200 000 eurot.

Investorite hulka kuuluvad Eesti Äriinglite Assotsiatsioon, Superangel ja United Angels VC ning ingelinvestorid Linnar Viik, Martin Villig, Taavi Tamkivi, Alvar Lumberg, Kadri Tuisk, Märt Lume ja iduettevõtte Promoty asutajad, teatas Mentornaut.

Mentornauti platvorm loodi 2020. aastal, kui pandeemiast tulenevad piirangud viisid 1,5 miljardit last üle maailma kaugõppele. Distantsõppe levikuga on lapsevanemad muutumas vastuvõtlikumaks ka koduõppele ning ettevõtte eelduste järgi jõuab eraõppe turg 2026. aastaks 202 miljardi dollarini.

Mentornauti platvorm koondab hetkel üle 200 eraõpetaja üle Eesti. Aasta jooksul ettevõtte asutamisest on platvormi kaudu broneeritud ja läbi viidud ligi 2500 eratundi.

Platvormil registreeritud eraõpetajate kohta on läbi viidud taustakontroll ning sobivat eraõpetajat on võimalik platvormilt otsida õppeaine, hinna ja kogemuse järgi. Lisaks eraõpetajate valikule pakub Mentornaut ka koostöökeskkonda tunni broneerimisest makse teostamiseni.

Mentornaut teeb ettevalmistusi laienemiseks välisturgudele Aafrikas ja Ida-Euroopas, kus avalik sektor ei suuda veel vastata ühiskonna nõudmistele ja vajadus eraõppe järele on väga suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles